"İstiklâl ve İstikbal Yolunda Mîsâk-ı Millî” Konulu Çevrim İçi Konferans Düzenlendi
19 Şubat 2021 | 15:20

Dekanlığımızın düzenlemiş olduğu Salı Konferansları serisinin altıncısı; Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Tarih Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet ŞAHİNGÖZ’ün konuşmacı olduğu; “İstiklâl ve İstikbal Yolunda Mîsâk-ı Millî” konulu çevrim içi konferansla devam etti.

Çevrim içi platform dışında eş zamanlı olarak YouTube canlı yayını ile izleyicilere aktarılan ve yoğun ilgi gören söyleşiyi; Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Öğretim Üyelerimiz ve öğrencilerimiz takip etti.

Moderatörlüğünü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazife Burcu TAKIL’ın, açılış konuşmasını ise Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı konferansta; Prof. Dr. Mehmet ŞAHİNGÖZ tarafından Mîsâk-ı Millî’nin milli güvenliğimiz, bağımsızlığımız ve geleceğimiz için önemi vurgulandı. Değerli Hocamıza vermiş olduğu kıymetli bilgiler için Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak teşekkür ediyoruz.

Programın video kaydını izlemek için tıklayınız.