"Su Vatandır" Konulu Çevrim İçi Konferans Düzenlendi
31 Mart 2021 | 08:46

Dekanlığımız tarafından belirli aralıklarla düzenlenen Salı Konferansları’nın sekizincisi 23 Mart 2021 tarihinde Gazi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Ergin HAMZAOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Çevrim içi söyleşide Sayın Hamzaoğlu, suyun dünyamız ve ülkemiz için öneminden, başlangıçtan bugüne ısınma ve buzullaşma dönemlerinden, günümüzdeki küresel ısınmanın suya olan etkilerinden söz etmiştir. Su varlığı bakımından Türkiye’nin durumuna da dikkat çeken Sayın Hamzaoğlu, Türkiye’deki su kullanımının yüksek olduğunu vurgu yaparak su tasarrufunun ve üretiminin önemine vurgu yapmıştır.

Moderatörlüğünü Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Nazife Burcu TAKIL’ın, açılış konuşmalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ ve Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı çevrim içi söyleşiye; Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve üniversite dışından konuklarımız yoğun ilgi gösterdi.

 

background image