“Friday Talks” Konferans Serisinin Altıncısına; İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Benâ Gül PEKER Konuk Oldu
15 Haziran 2021 | 13:39

Dekanlığımızın katkılarıyla, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen; öğretim üyeleri, lisans ve lisansüstü öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen “Friday Talks” etkinliklerinin altıncısı düzenlendi. Oturum yöneticiliğini, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Işıl KOÇ’un üstlendiği “Friday Talks-6” etkinliğine, Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Benâ Gül PEKER konuk oldu.

Çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansa; İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Paşa Tevfik CEPHE, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı. Konferansın kapanış konuşmasını yapan İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Paşa Tevfik CEPHE; Prof. Dr. Benâ Gül PEKER’e,  etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve konferansa katılım sağlayan öğretim üyeleri ile öğrencilere teşekkür etti.

 

background image