18.11.2016 tarihinde güncellenen-Formasyon Ders Programı ve Şube Listesi
17 Kasım 2016 | 09:00

NOT: Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programında mezun grubu olup C Blokta derse giren öğrenci ve öğretim elemanlarının dikkatine,

C Blokta yapılacak olan dersler, F Blok ve Hersek Binası dersliklerine aktarılmıştır.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

18 Kasım 2016 tarihinde güncellenen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı I. yarıyıl Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Okuyan ve Mezun Grup "Ders Programı" için tıklayınız.

>>NOT: Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Şube 2'de olan 4. Sınıf Okuyan Grup ve Farabi öğrencilerinin şubeleri 1 olarak değiştirilmiştir.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı I. yarıyıl Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Mezun ve Okuyan Grup "Şube Listesi" için tıklayınız.

>>>>>>> Ders programlarında dersler başlayıncaya kadar değişiklikler olabilecektir.

NOT: Ders programlarında belirtilen örnek: F102 = derslerin F Blokta yapıldığını

C102 = derslerin C Blokta yapıldığını

H102 = derslerin Hersek Binasında yapıldığını gösterir.

NOT: 4. sınıf Okuyan Grup 07 Kasım 2016 tarihinde,  Mezun Grup 14 Kasım 2016 tarihinde derslere başlayacaklardır.