Duyuru
2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI OKUYAN VE MEZUN GRUP VİZE SINAV PROGRAMI
13 Kasım 2017 | 17:55

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI OKUYAN GRUP VİZE SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ!

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI MEZUN GRUP VİZE SINAV PROGRAMI İÇİN TIKLAYINIZ!

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Sınavları;

1. Okuyan grubun ara sınavları 20 Kasım 2017 Pazartesi, 22 Kasım 2017 Çarşamba ve 24 Kasım 2017 Cuma günler yapılacaktır. Sınavların yapıldığı günlerde okuyan grubun dersleri yapılmayacaktır. Mezun grubun dersleri devam edecektir. Aynı haftanın diğer (21-23 Kasım 2017 Salı-Perşembe) günleri ise okuyan grup öğrencileri için dersler devam edecektir.
  2. Mezun grubun ara sınavları 27 Kasım 2017 Pazartesi, 29 Kasım 2017 Çarşamba ve 1 Aralık 2017 Cuma günleri yapılacaktır. Sınavların yapıldığı günlerde mezun grubun dersleri yapılmayacaktır. Okuyan grubun dersleri devam edecektir. Aynı haftanın diğer (28-30 Kasım 2017 Salı- Perşembe) günleri ise mezun grup öğrencileri için dersler devam edecektir.

PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI SINAVLARINDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR;

1. Okuyan grubun ara sınavları 20-22-24 Kasım 2017 Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri yapılacaktır. Sınavların yapıldığı günlerde okuyan grubun dersleri yapılmayacaktır. Mezun grubun dersleri devam edecektir. Sınav haftasının 21-23 Kasım 2017 Salı-Perşembe günleri ise okuyan grubun dersleri devam edecektir.
  2. Mezun grubun ara sınavları 27-29 Kasım 2017 Pazartesi-Çarşamba ve 1 Aralık 2017 Cuma günler yapılacaktır. Bu günlerde mezun grubun dersleri yapılmayacaktır. Okuyan grubun dersleri devam edecektir. Sınav haftasının 28-30 Kasım 2017 Salı-Perşembe günleri ise okuyan grubun dersleri devam edecektir.
  3. Öğrenciler sınava kimlik kontrolü yapılarak alınacaktır. Dolayısıyla kimliğinizin yanınızda bulunması önem arz etmektedir.
  4. Sınav öncesinde öğrencilerin cep telefonları kapalı duruma getirtilerek masa üzerinde toplanacaktır.
  5. Sınavlarda birinci oturum saat 18:00’da, ikinci oturum ise 19:15’de başlayacaktır.
  6. Sınava geç kalan öğrenciler sınavın başlamasından itibaren ilk 15 dk. içinde sınava girebilirler. Dolayısıyla sınava giren adayların sınavı bitirmiş olsalar bile ilk  20 dk. sınav salonundan ayrılmaları yasaktır.
  7. Kimlik kontrolleri ve salona yerleştirme işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için öğrencilerin sınavın başlamasından en az 10 dk. önce sınava girecekleri salonda hazır bulunmaları gerekmektedir.
  8. Öğrencilerin sınav esnasında birbirleriyle konuşmaları, birbirlerinden kalem, silgi vb. şeyler alıp vermeleri, başkalarını rahatsız edecek şekilde davranışlarda bulunmaları, kopya çekmeleri veya çekilmesine yardımcı olmaları kesinlikle yasaktır.

Bu kurallara uymayan öğrenciler hakkında tutanak tutularak sınava devam etmelerine izin verilmeyecektir.