Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanımız Dr. Nurcan UZEL Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’nda Türkiye ikincilik ödülünü almaya hak kazanmıştır.

Gazi Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Dr. Nurcan UZEL, öğrencileri Sena KURTULUŞ ve Ezgi OKUMUŞ ile HeidelbergCement tarafından yapılan ve 21 ülkeyi kapsayan The Quarry Life Award - Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’nda Türkiye ikincilik ödülünü almaya hak kazanmıştır. 

Quarry Life Award, taş ocaklarında biyoçeşitlilik hakkında tanıtım ve eğitim amacı ile düzenlenen uluslararası bir araştırma yarışmasıdır. Quarry Life Award ve projeleri ile HeidelbergCement, maden ocaklarının biyolojik değeri hakkındaki bilgileri artırmayı ve bunların geliştirilmesine katkıda bulunmayı hedeflemektedir. HeidelbergCement ve Akçansa ortaklığında Türkiye’de bu yıl ikincisi düzenlenen Quarry Life Award- Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’nda Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim elemanı Dr. Nurcan Uzel, öğrencileri Sena Kurtuluş ve Ezgi Okumuş ikincilik ödülüne layık görülmüştür.

28 Kasım 2016 tarihinde Conrad Istanbul Bosphorus’da gerçekleştirilen ödül töreninde “From Quarry to Lap of Nature - Taş Ocağından Doğa Kucağına” isimli projelerini sunan Dr. Nurcan Uzel, desteklerinden dolayı Prof.Dr. Ali Gül’e, Prof.Dr. Ergin Hamzaoğlu’na, Akçansa’ya, HeidelbergCement’e teşekkür etmiştir.

 

background image