Bilim Konferansları Serisinin Altıncısı Roger Cohen’in Katılımıyla Gerçekleştirildi
15 Nisan 2021 | 15:05

“Professional Development Opportunities by U.S. Embassy in times of COVID-19 and Beyond” başlıklı çevrim içi konferansta Sayın Cohen; görev yapmakta olduğu ve Ankara’da da temsilciği bulunan Regional English Language Office hakkında bilgiler vermiş; kişilerin hangi programlar kapsamında İngilizcelerini geliştirebileceklerini ifade etmiş, ayrıca projeler, konferanslar vb. etkinliklere de nasıl katılım gösterilebileceğini ifade etmiştir.

Moderatörlüğünü İngilizce Eğitimi Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Müzeyyen Nazlı GÜNGÖR’ün, açılış konuşmalarını Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ ve Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı çevrim içi söyleşiye; Gazi Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız, öğretim üyelerimiz, öğrencilerimiz ve üniversite dışından konuklarımız yoğun ilgi gösterdi.