Dekanlığımızdan Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Fahri TEMİZYÜREK’e Ziyaret
13 Kasım 2020 | 10:10

Gazi Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mahmut SELVİ; beraberinde Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR ile birlikte, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Fahri TEMİZYÜREK’e nezaket ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarılar diledi.

Okullarımızın yeni bir bakış açısıyla kalite ve akademik başarısının artırılması, iş birliğine dayalı ortak projeler yürütülmesi, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyelerinin bilgi ve donanımlarından faydalanılması adına çeşitli konuların ele alındığı görüşme sonrasında, Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Fahri TEMİZYÜREK, teşrif ve desteklerinden dolayı Dekan V. Prof. Dr. Mahmut SELVİ'ye ve Dekan Yardımcılarımıza teşekkür etti.