Doç. Dr. Zekiye Müge TAVİL’in Konuk Olduğu “Friday Talks” Konferans Serisinin Dördüncüsü Düzenlendi
5 Mayıs 2021 | 13:17

Dekanlığımızın katkılarıyla, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü tarafından dil öğretimine yönelik olarak belirli aralıklarla gerçekleştirilen; öğretim üyeleri, öğretmenler, lisans ve lisansüstü öğrenciler tarafından yoğun bir katılım ve ilgiyle takip edilen “Friday Talks” etkinliklerinin dördüncüsü düzenlendi. Oturum yöneticiliğini, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Merve ÖKSÜZ ZEREY’in üstlendiği “Friday Talks-4” etkinliğine, Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekiye Müge TAVİL konuk oldu.

Konferansın kapanış konuşmasını yapan Gazi Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, başta İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekiye Müge TAVİL olmak üzere,  konferansa katılım sağlayan Öğretim Üyelerimize, öğrencilerimize ve diğer konuklara teşekkür etti.

21.05.2021 tarihinde düzenlenecek olan bir sonraki “Friday Talks-5” etkinliğine Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazlı GÜNGÖR konuk olacaktır.

background image