FAKÜLTEMİZ BÖLÜM/ANABİLİM DALLARINA 28.12.2018 TARİHLİ 30639 SAYILI RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANAN ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLANI GİRİŞ SINAVI SONUÇLARI - Gazi Eğitim Fakültesi
Duyurular

EĞİTİM PROGRAMLARI VE ÖĞRETİM ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLANI GİRİŞ SINAVI SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!

EĞİTİM YÖNETİMİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLANI GİRİŞ SINAVI SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!

FELSEFE GRUBU EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLANI GİRİŞ SINAVI SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!

OKULÖNCESİ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLANI GİRİŞ SINAVI SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!

RESİM-İŞ EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLANI GİRİŞ SINAVI SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!

SINIF EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLANI GİRİŞ SINAVI SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜRKÇE EĞİTİMİ ANABİLİM DALI ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ İLANI GİRİŞ SINAVI SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ!

Önemli Not:

NOT-1: Atamaya hak kazanan adayların, sonucunun açıklandığı tarihten itibaren 15 (Onbeş) gün içinde Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Personel İşleri Birimine aşağıda açıklanan belgelerle birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir.

NOT-2: Atamaya hak kazanan adaylar 15 gün içerisinde başvuru yapmazsa, yerine yedek aday çağrılacaktır.

Açıktan Atamada İstenilen Evraklar:

- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Bilgisayarda tek sayfa olarak doldurunuz.) (İlgili form http://personel.gazi.edu.tr/posts/view/title/diger-formlar-187632?siteUri=personel  linkinden temin edilebilir).

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Tüm ailenin)

- İkametgah Belgesi

- Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü “Devlet veya Özel” Hastanelerden Heyet Raporu)

- 4 Adet Resim