Fakültemiz Mezunları KPSS'de Birinci Oldu
30 Ekim 2020 | 18:05

Fakültemiz mezunu Saniye Keskin ve Hasan Basri Ünsür, KPSS’de Türkiye birincisi olarak büyük bir gurur yaşattı. Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı mezunu Saniye Keskin, KPSS ÖABT Türk Dili ve Edebiyatı alanında 91 puanla, Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Matematik Eğitimi Anabilim Dalı mezunu Hasan Basri Ünsür ise KPSSP121-2 İlköğretim Matematik Öğretmenliği alanında 94 puanla Türkiye birincisi oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesinin, Türkiye’nin en köklü ve nitelikli eğitim fakültelerinden biri olduğunu söyleyerek mezunu ve mensubu olmakla gururlandığı Gazi Eğitim Fakültesi mezunlarının başarılarıyla onur duyduklarını belirtti.