Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çiğdem Alev ÖZEL Danışmanlığında Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf Öğrencisi Sena SAY'ın Büyük Başarısı
27 Haziran 2019 | 16:56

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından düzenlenen 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmalarında  Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Çiğdem Alev ÖZEL danışmanlığında, Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı 4. Sınıf öğrencisi Sena Say Yürütücülüğünde Eğitim kategorisinden katılan “Ekosistem Konusunda Geliştirilen Karekod Destekli Öğretim Materyalinin Öğretmen Adaylarının Görüşleri Çerçevesinde Değerlendirilmesi” konulu proje, 24-26 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılan Ankara Bölge Sergisi’nde ÜÇÜNCÜLÜK ödülü kazanmıştır.

Öğretim üyemizi ve öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

G.Ü. Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı