Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Bilim Danışma Kurulunda Görev Alacak Olan Öğretim Üyelerimizle Çevrim içi Toplantı Düzenlendi
25 Aralık 2020 | 14:53

Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Fahri TEMİZYÜREK, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Vacide KUTAY ile Fakültemiz bünyesindeki çeşitli programlarda görev yapan Öğretim Üyelerinden oluşan Bilim Danışma Kurulu üyeleri 23.12.2020 tarihinde düzenlenen bir toplantıda bir araya geldi.

Çevrim içi olarak yapılan toplantıda Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarının eğitim ve öğretim programlarının geliştirilmesi, desteklenmesi amacıyla yapılması gerekenler ve hayata geçirilmesi planlanan uygulamalar ele alındı.