Duyuru
Koronovirüse karşı tedbirler kapsamında alınan kararla Üniversitemiz 16 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren üç hafta süreyle tatil edilmiştir
13 Mart 2020 | 11:12

Sayın Cumhurbaşkanımız başkanlığında gerçekleşen toplantıda Koronovirüse karşı tedbirler kapsamında alınan kararla akademik ve idari personel hariç olmak üzere üniversitemize bağlı tüm enstitü, fakülte ve yüksekokullarda öğrenim gören öğrenciler için 16 Mart 2020 Pazartesi gününden itibaren üç hafta süreyle tatil edilmiştir. Süreç Yükseköğretim Kurulu tarafından koordine edilmekte olup, detaylara ilişkin bilgilendirme önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Alınan bu karar doğrultusunda Fakültemiz lisans ve Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı dersleri de 16 Mart 2020 tarihinden itibaren 3 hafta süreyle yapılmayacaktır. Lisans ve Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğretmenlik Uygulaması dersleri ise Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okulların 2 hafta süre ile tatil edilmesi nedeniyle mevcut duruma göre 2 hafta süreyle yapılamayacaktır. Süreçle ilgili yeni değişiklikler olması durumunda ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.