Duyuru
Öğrenim Dili Türkçe Olan Programların (5(i) Zorunlu Dersler) İngilizce Dersleri İçin Ara Sınavı (Vize) Detaylar
23 Kasım 2020 | 13:32

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik yılı Güz dönemi 5(i) zorunlu İngilizce derslerine ait ara sınav, 28 Kasım 2020 Cumartesi günü öğrenim dili Türkçe olan tüm programlar için çevrimiçi (online) olarak Zoom video konferans uygulaması aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Sınava ait detaylar aşağıdaki gibidir.

Sınava Girecekler

Sınav Saati

Birinci Sınıflar

10.00 - 12.00

İkinci Sınıflar

13.00 - 15.00

Üçüncü Sınıflar

16.00 - 18.00

Dördüncü Sınıflar

Tıp Fakültesi

Eczacılık Fakültesi

Sağlık Bilimleri Fakültesi

Diş Hekimliği Fakültesi

18.30 - 20.30

Dördüncü Sınıflar

Spor Bilimleri Fakültesi

Teknoloji Fakültesi

Fen Fakültesi

19.00 - 21.00

*Detaylı bilgilendirme lms.gazi.edu.tr üzerinden yapılacaktır.

Sınavın yürütülebilmesi için her öğrencinin aşağıdakilere sahip olması gerekmektedir:

• Bilgisayarınıza ZOOM video konferans uygulamasının indirilmesi gerekmektedir. (Sınavda teknik sıkıntı yaşanmaması ve soruları daha rahat görebilmek için bilgisayar ile bağlanmanız daha iyi olacaktır.)
  • İnternet bağlantısı (Tercihen “Chrome” tarayıcısı)
  • Çalışır durumda bir kamera

Sınav esnasında kamera karşısında, görevli öğretim elemanları kontrolünde gerçekleşecektir. Bu sebeple, sınava katılacağınız cihazın sağlıklı çalışan kamera sahip olduğuna emin olunuz.

Uzaktan eğitim sürecinde, eğitim-öğretime ilişkin tüm duyurular ilgili Fakülte/MYO internet sayfalarından veya ydyo.gazi.edu.tr adresinden yapılacaktır. Bu sebeple, doğru bilgiye en güvenilir şekilde ulaşmanız için ilgili sayfaları takipte kalmanız büyük önem taşımaktadır.

Sağlıklı günler dileriz.

Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu