Duyuru
Pedagojik Formasyon Bahar Dönemi Ücret Ödemeleri Hk.
24 Şubat 2017 | 11:41

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı II. (Bahar)  Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrencilerinin Ücret Ödemeleri Hakkında Duyuru

• - Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı II. taksit ücretleri T.C.  Halk Bankası’nın Bütün Şubelerinden “Kurumsal Tahsilat” menüsünden hiçbir ücret alınmadan yatırılabilecektir.
  • - 2016-2017 eğitim-öğretim yıllarında kayıt yaptıran öğrenciler TC Kimlik Numaraları ile kayıt ücretlerini yatırabileceklerdir.
  • - 2014-2015 /2015-2016 eğitim öğretim yıllarında kayıt yaptıranlar öğrenci numaraları ile tahakkuk eden ücretleri yatırabileceklerdir.
  • - Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı II. taksit tutarı 1.027 TL (bin yirmi yedi Türk Lirası)’dir.
  • - Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı II. taksit ücret yatırma tarihleri

Başlangıç Tarihi :  27 Şubat 2017  -  Saat 09:00

Bitiş Tarihi         :  10 Mart 2017   -  Saat 17:00

Not:    Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı II. Taksit ücretleri yatıran öğrencilerin Ders Kayıtları sistem üzerinden Pedagojik Formasyon Birimi tarafından yapılacak olup; öğrencilerin Pedagojik Formasyon Birimine herhangi dekont evrak vs. teslim etmelerine gerek kalmayacaktır.