PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!
26 Nisan 2018 | 11:51

Pedagojik Formasyon Programının II. Yarıyılında okutulmakta olan “Öğretmenlik Uygulaması” dersi kapsamında Okullarda yapılan uygulamalar Mebbis sistemi ile kayıt altına alınmaktadır.  Sistemin daha sonraki yıllarda atanma kriterlerinde değerlendirilebilmesi için lisans mezuniyetinin YÖKSİS sisteminde tanımlı olması gerekmektedir.

Bu nedenle Pedagojik Formasyon Eğitimi öğrencilerimizin Lisans mezuniyetlerinin YÖKSİS sisteminde kayıtlı olup olmadığını e-devlet sistemi üzerinden kontrol etmeleri gerekmektedir. Lisans mezuniyeti YÖKSİS sisteminde kayıtlı olmayan öğrencilerin Üniversitelerine başvurarak lisans mezuniyet bilgilerini YÖKSİS sistemine kayıt ettirmeleri gerekmektedir. Önemle duyurulur.