Prof. Dr. Nurdan KALAYCI’nın Konuşmacı Olduğu “Teknoloji-Yetenek-Tolerans Bağlamında Yaratıcı Düşünme ve İnovasyon” Konulu Çevrim İçi Konferans Düzenlendi
11 Şubat 2021 | 15:15

Dekanlığımızın belirli aralıklarla düzenlemiş olduğu Bilim Konferanslarının ikincisi, Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurdan KALAYCI’nın konuşmacı olduğu; “Teknoloji-Yetenek-Tolerans Bağlamında Yaratıcı Düşünme ve İnovasyon” konulu çevrim içi konferans etkinliği ile devam etti.

Çevrim içi platform dışında eş zamanlı olarak YouTube canlı yayını ile izleyicilere aktarılan ve yoğun ilgi gören söyleşiyi; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Öğretim Üyelerimiz, öğrencilerimiz ve üniversite dışı konuk katılımcılar ilgiyle takip etti.

Moderatörlüğünü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayfer SAYIN’ın, açılış konuşmalarını Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin, kapanış konuşmalarını ise Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın yaptığı söyleşiye; inovatif ve yaratıcı düşünce becerileri, bu becerilerin 21. yüzyıl yaşam becerileri içerisindeki yeri ve eğitime uyarlanması konuları üzerinde duruldu.

Programın video kaydını izlemek için tıklayınız.

background image