Üniversitemiz, “Eğitim” Alanında “Times Higher Education World University Rankings” The Subject Index 2021 Sıralamasına Göre Dünya Ölçeğinde 301-400 Bandında Yer Aldı
11 Kasım 2020 | 13:53

Times Higher Education World University Rankings 2021, 93 ülke ve bölgede 1.500'den fazla üniversiteyi kapsayacak şekilde performans sıralaması yapmaktadır. Bu performanslar, “öğretim”, “araştırma”, “bilgi aktarımı” ve “uluslararası görünüm” ana başlıkları altında üniversitelerin performanslarını 13 performans göstergesine göre sıralamaktadır.

Üniversitemiz; “Eğitim” kategorisinde dünya ölçeğinde bir önceki yıl 400+ düzeyinde bulunurken, on üç milyondan fazla araştırma yayınında yer alan seksen milyondan fazla atıfın analiz edildiği bu yılki sıralamada ise başarısını daha da artırarak 301-400 bandında yer almıştır.

Sıralama ile ilgili detay bilgi için tıklayınız.