Ünlü Yazar Gülten DAYIOĞLU ile “Okuma Kültürü” Konulu Çevrim İçi Söyleşi Etkinliği Düzenlendi
11 Şubat 2021 | 11:08

Dekanlığımızın belirli aralıklarla düzenlemiş olduğu Salı Konferanslarının beşincisi, ünlü öykü ve roman yazarı Gülten DAYIOĞLU’nın konuşmacı olduğu; “Okuma Kültürü” konulu çevrim içi söyleşi etkinliği ile devam etti.

Çevrim içi platform dışında eş zamanlı olarak YouTube canlı yayını ile izleyicilere aktarılan ve yoğun ilgi gören söyleşiyi; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Öğretim Üyelerimiz, öğrencilerimiz ve yazarın okurları ilgiyle takip etti.

Moderatörlüğünü Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazife Burcu TAKIL’ın, açılış konuşmalarını ise Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın, kapanış konuşmalarını ise Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı söyleşiye; ünlü yazarın hayatı, eserleri ve genç yazar adaylarına tavsiyeleri konu edildi.

Programın video kaydını izlemek için tıklayınız.