VEFAT DUYURULARI
24 Eylül 2017 | 23:28

1. Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim elemanı Öğr.Gör.Dr. İbrahim YÜKSEL'in Anneannesi Nergiz KIZILKURT vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi Pazar günü Karşıyaka Mezarlığında defnedilmiştir. Merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

2. Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. İlbilge DÖKME'nin annesi Asiye DÖKME vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi 25.09.2017 tarihinde (bugün) Mersin'de defnedilecektir. Merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

3. Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Yard.Doç.Dr. Hakan ŞANDIR'ın Babaannesi vefat etmiştir. Merhumenin cenazesi 25.09.2017 tarihinde (bugün) Hatay'da defnedilecektir. Merhumeye Allahtan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

G.Ü. Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı