FAKÜLTEMİZ DR.ÖĞR.ÜYESİ MEHMET AKPINAR'IN BÜYÜK BAŞARISI
24 Nisan 2018 | 18:22

Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Mehmet AKPINAR’ın Büyük Başarısı

Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet AKPINAR katılmış olduğu “Akdeniz Üniversitesi Marşı” beste yarışmasında söz ve müziği kendisine ait olan bestesiyle 51 eser arasından 1. olmuştur.  Öğretim üyemiz 16 Nisan 2018 tarihinde Antalya’da gerçekleştirilen ödül töreninde 1.’lik ödülünü Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Mustafa ÜNAL’dan almıştır.

Ayrıca öğretim üyemiz Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından düzenlenen “III. Nurten Anne (Baba temalı) Çocuk Şarkıları Beste Yarışması”nda da 41 eser arasında söz ve müziği kendisine ait olan bestesiyle 4. olarak Mansiyon ödülü kazanmış ve 21 Nisan 2018 tarihinde Kocatepe Üniversitesinde gerçekleştirilen törende ödülünü almıştır.

Bu başarılarından dolayı öğretim üyemizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI