Fakültemiz Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Feza GÜRSEY Bilim Merkezinde Çalışmalara Başladı
5 Nisan 2024 | 10:25

Fakültemiz Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı ile Feza GÜRSEY Bilim Merkezi arasında yapılan protokol çerçevesinde; öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Uygar KANLI ve Doç. Dr. Çağlar GÜLÇİÇEK öncülüğünde “Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi” kapsamında, 4. Sınıf öğrencileri 2023-2024 eğitim öğretim yılı bahar döneminde her hafta en az iki saat olacak şekilde  “Gönüllü Rehber” olarak bilim merkezinin etkinliklerine katkı sağlayacaktır.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak; öğrencilerimizin mesleki alan bilgilerinin gelişiminin yanı sıra, toplumsal sorumluluk bilincini uygulamalı olarak kazanmalarına, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini geliştirmelerine fırsat verecek bu süreçte; başta Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Uygar KANLI ve Doç. Dr. Çağlar GÜLÇİÇEK olmak üzere, Feza GÜRSEY Bilim Merkezi sorumlusu Adnan TOPRAK’a ve  Feza GÜRSEY Bilim Merkezi çalışanlarından Mehmet ARDIÇ’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

fff-1 fff-1
background image