Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Derslerinin Etkili ve Verimli Yürütülebilmesi Amacıyla Çevrim İçi Toplantı Düzenlendi
16 Temmuz 2021 | 09:07

Fakülte-Kurum İş Birliği kapsamında Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla Dekanlığımız tarafından uygulamalı öğretmenlerimizle çevrim içi bir toplantı gerçekleştirilmiştir. 28.04.2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, akreditasyondan sorumlu Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Dekanlığımız Eğitim-Öğretim Koordinatörü Prof. Dr. Nusret KAVAK, Dekanlığımız Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR eğitim-öğretim koordinatörlüğü idari personel Derya AKBABA ve ana bilim dallarında Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerini yürüten öğretim üyeleri ile Milli Eğitim Bakanlığında görev yapan uygulamalı öğretmenler katılım göstermiştir. Toplantının moderatörlüğünü Fakültemiz Akreditasyon Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Ayfer SAYIN üstlenmiştir.

Çevrim içi toplantının açılış ve kapanış konuşmaları Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ tarafından yapılmıştır. Ardından uygulamalı öğretmenler Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinin yürütülmesinde karşılaştıkları olumlu ve olumsuz deneyimlerini aktarmışlar, isteklerini dile getirmişlerdir. Öğretmenlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda öğretmenlerin sürece yönelik soruları cevaplandırılmış, isteklerine yönelik girişimlerde bulunulmuştur.

 

background image