Verimlilik Toplantılarının 11.’si 24 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirildi
31 Mart 2021 | 10:40

Üniversitemizde etkileşimi ve iletişimi artırmak amacıyla üniversitemizde belirli aralıklarla gerçekleştirilen Verimlilik Toplantılarının 11.’si; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ve Dekan Yardımcılarımızın katılımlarıyla Gazi Eğitim Fakültesinde görev yapan araştırma görevlileri ile 24 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü Eğitimde Ölçme ve Değerlendirme Ana Bilim Dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Ayfer SAYIN yaptığı toplantıya Gazi Eğitim Fakültesindeki bütün araştırma görevlilerimiz katıldı. Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız tarafından üniversitemizdeki süreçlerle ilgili değerli bilgilerin paylaşılmasının ardından katılımcılar; sorularını yöneltti, görüş ve önerilerini dile getirdiler.