Prof. Dr. Kadir BEYCİOĞLU Yılın En İyi Doktora Tezi Ödülüne; Prof. Dr. Serkan KOŞAR Danışmanlığında, Dr. Su ERTÜRK Tarafından Hazırlanan Doktora Tezi Layık Görüldü
18 Mart 2024 | 16:17

Fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi Ana Bilim Dalı Doktora Programı’nda Prof. Dr. Serkan Koşar danışmanlığında Dr. Su Ertürk tarafından hazırlanan “ Sosyal Yapılandırmacılık Bağlamında Okulun Kimlik İnşası: Bir Temellendirilmiş Kuram Çalışması” başlıklı doktora tezi, Prof. Dr. Kadir Beycioğlu anısına her yıl Eğitim Yöneticileri ve Eğitim Deneticileri Derneği tarafından takdim edilen “Prof. Dr. Kadir Beycioğlu Yılın En İyi Doktora Tezi Ödülü”ne layık görülmüştür.
Bilime katkı sunmak üzere titizlikle tamamlanan çalışmayı alanyazına kazandıran Dr. Su Ertürk'ü, Danışmanı Prof. Dr. Serkan Koşar'ı ve Tez Jürisinde yer alan Öğretim Üyelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

ads-1