Prof. Dr. Hayati AKYOL’un Konuşmacı Olduğu “Eğitim Fakültelerinde Akreditasyon Süreci” Konulu Çevrim İçi Konferans Düzenlendi
8 Ocak 2021 | 10:45

Dekanlığımızın girişimleriyle, Fakültemizin Ana Bilim Dallarının Akreditasyon süreçlerine katkı sağlamak amacıyla, 07.01.2021 tarihinde Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hayati AKYOL’un konuşmacı olduğu; “Eğitim Fakültelerinde Akreditasyon Süreci” konulu çevrim içi bir konferans düzenlendi. Açılış konuşmasını ve moderatörlüğünü Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı, katılımcıların katkılarıyla oldukça verimli geçen konferansta; Prof. Dr. Hayati AKYOL, önümüzdeki günlerde akreditasyon başvurusu yapacak olan lisans programlarımızın izleyecekleri yol ile ilgili detaylı bir sunum yaptı.