Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması Derslerinin Etkili ve Verimli Yürütülebilmesi Amacıyla Çevrim İçi Toplantı Düzenlendi
15 Nisan 2021 | 15:06

Fakülte-Okul İş Birliği kapsamında Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla Dekanlığımız tarafından çevrim içi bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, akreditasyondan sorumlu dekan yardımcımız Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Dekanlığımız Eğitim-Öğretim Koordinatörü Prof. Dr. Nusret KAVAK, Dekanlığımız akreditasyon koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR, eğitim-öğretim koordinatörlüğü idari personel Derya AKBABA ve ana bilim dallarında Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerini yürüten öğretim üyeleri katılım göstermiştir.

Çevrim içi toplantıda Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması için hazırlanan yönergeden, uzaktan eğitim sürecinde düzenlenen yönergeden bahsedildi. Öğretim üyelerinin kendi deneyimlerinden söz ettiği toplantıda özellikle uzaktan eğitim sürecinde yaşamış oldukları zorluklardan, durumlar söz etmişlerdir. Dekanlığımız tarafından ilgili açıklamalar yapılmış, gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Okul Deneyimi ve Öğretmenlik Uygulaması derslerine yönelik iyi örnekler olduğu, bu örneklerin de kayıt altına alınmasının önemi üzerinde durulmuştur.

background image