Dekanlığımız Tarafından Lisans Programlarımızın Akredite Edilmesine Yönelik Akreditasyon Toplantısı Düzenlendi
21 Eylül 2021 | 15:52

Dekanlığımız tarafından Fakültemizin Akreditasyon Komisyonu üyeleriyle, Anabilim Dalları Başkanlarının ve temsilcilerinin katılım sağladığı, akreditasyon toplantısı 17.09.2021 tarihinde yapıldı. Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açılış konuşmalarıyla başlayan çevrim içi olarak toplantıda; Fakültemizin Akreditasyon Komisyonu ve 2021 yılı içerisinde akreditasyon başvurusunda bulunulan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Fizik Eğitimi, İngiliz Dili Eğitimi ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalları Başkanları bu süreçte edindikleri tecrübeleri aktardı. Düzenlenen toplantıda 2022 yılı içerisinde başvuru yapması planlanan altı lisans programının belirlenmesi, bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler ve izlenecek yol konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

akreditasyon-1 akreditasyon-1