Dekanlığımız Tarafından Lisans Programlarımızın Akredite Edilmesine Yönelik Akreditasyon Toplantısı Düzenlendi
25 Kasım 2021 | 13:40

Dekanlığımız tarafından Fakültemizde 2021 yılı içerisinde akreditasyon başvurusunda bulunulan Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Fizik Eğitimi, İngiliz Dili Eğitimi ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalları Başkanları ve Akreditasyon Komisyonu üyeleriyle 25.11.2021 tarihinde çevrim içi bir toplantı gerçekleştirildi. Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açılış konuşmalarıyla başlayan çevrim içi olarak toplantı, Fakültemizin Akreditasyon Birim Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR’ın saha ziyareti öncesinde dikkat edilmesi gereken noktalarla ilgili olarak genel bilgilendirmesiyle devam etti. Çevrim içi toplantı dilek, temenni ve soru cevaplarla sona erdi.

-1 -1