Fakültemiz Öğretim Üyelerinin Katıldığı Çevrim İçi Ahilik Paneli Düzenlendi
30 Kasım 2020 | 16:06

Fakültemiz, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türk Dili ve Edebiyatı Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. İsmet ÇETİN ve Prof. Dr. Ali YAKICI ile Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gıyasettin AYTAŞ, T.C. Ticaret Bakanlığı ile Üniversitemizin iş birliğiyle 27.11.2020 tarihinde düzenlenen ve canlı olarak yayımlanan “Çevrim İçi Ahilik Paneli”ne katılmışlardır.

Açılış konuşmalarını Ticaret Bakanlığı Esnaf, Sanatkârlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin ERKAN ve Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın gerçekleştirdiği, moderatörlüğünü Prof. Dr. İsmet ÇETİN’in üstlendiği panelde Prof. Dr. Ali YAKICI; “Ahilik ve Fütüvvetnamelerin Eğitim-Öğretim Hayatındaki Yeri”, Prof. Dr. Gıyasettin AYTAŞ ise “Türk Edebiyatında Ahilik Kültürü” konulu sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

Paneli izlemek için tıklayınız.