Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Üst Yönetiminden Dekanlığımıza İade-i Ziyaret
7 Aralık 2020 | 11:21

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Fahri TEMİZYÜREK ve Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Vacide KUTAY, iade-i ziyarette bulunarak, verdikleri desteklerden dolayı Dekanlık Yönetimimize teşekkür etti.

Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin ev sahipliğinde, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR’ın da hazır bulunduğu ziyarette; vakıf okullarımızın eğitim-öğretim kalitesinin artırılması, Öğretim Üyelerimizin bilgi ve donanımlarından faydalanılması, iş birliğine dayalı çalışmaların yürütülmesi gibi çeşitli konular da ele alındı. Görüşme sonrasında, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Fahri TEMİZYÜREK ve Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Genel Müdürü Vacide KUTAY’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.