Rektörümüzün Katılımlarıyla Verimlilik Toplantılarının İlki Fakültemizin Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla Çevrim İçi Olarak Yapıldı
11 Aralık 2020 | 11:59

Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ ve Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR ile Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanlarımızın katılım sağladığı “Verimlilik Toplantısı” çevrim içi olarak yapıldı.

Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantı, Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR’ın Üniversitemiz ve Fakültemizin performans göstergeleriyle ilgili olarak yapmış olduğu sunumunun ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın konuşmalarıyla devam etti. Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın; verimlilik toplantılarının ilkini, kendisinin de mensubu olduğu Gazi Eğitim Fakültesi’nden başlatmalarının oldukça anlamlı olduğunu vurguladığı konuşmasının akabinde söz alan Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanları, Rektörlüğümüzden destek bekledikleri çeşitli konuları ve fırsatları dile getirdiler.

Oldukça verimli geçen ve belirli aralıklarla tekrarlanması planlanan toplantıda; akademik verimliliğin ve uluslararası derecelendirme kuruluşlarının izlediği Üniversitemizin performans göstergelerinin artırılması adına yapılabilecekler somut olarak ele alındı.

 

background image