Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarında Görev Yapan Öğretmenlerimize Talep Ettikleri Konularda Verdiğimiz Eğitim Desteği Devam Ediyor
11 Aralık 2020 | 11:54

Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okulları Genel Müdürlüğü tarafından okulun öğretmenlerine verilmek talep edilen eğitimlerin ilki Fakültemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerife IŞIK tarafından 17 Kasım 2020 tarihinde “Öğretmen-Veli İletişimi” konulu eğitimle başlamıştı. Bu eğitimi, Eğitim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevil BÜYÜKALAN FİLİZ tarafından 20 Kasım 2020 tarihinde verilen “Materyal Geliştirme” ve Okul Öncesi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zeynep KURTULMUŞ tarafından 19 Kasım 2020 tarihinde verilen “Okul Öncesi Çocuklarda Problem Davranışlar ve İzlenecek Yollar” konulu çevrim içi eğitimler takip etmişti.

Bu kapsamda 9.12.2020 tarihinde, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Uygar KANLI, Ortaokul ve Lise Öğretmenlerine yönelik olarak “TÜBİTAK Ortaokul ve Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri” konulu, 86 öğretmenin katılım sağladığı bir bilgilendirme toplantısı düzenlemişlerdir.

Öğretim üyelerimize Gazi Üniversitesi Vakfı Özel Okullarımıza sağlamış oldukları bu değerli katkıları için teşekkür ediyoruz.

background image