Yabancı Dil Öğretimi Temalı “Friday Talks” Konferans Serisi Devam Ediyor
16 Nisan 2021 | 12:31

Yabancı dil öğretimine yönelik belirli aralıklarla çevrim içi olarak düzenlenen, öğretim üyeleri, öğretmenler, lisans ve lisansüstü öğrenciler tarafından yoğun bir katılım ve ilgiyle takip edilen “Friday Talks” etkinlikleri devam ediyor. “Friday Talks” etkinliklerinin birincisine 12.02.2021 tarihinde Prof. Dr. Kemal Sinan ÖZMEN; ikincisine 12.03.2021 tarihinde Doç. Dr. Asuman AŞIK; üçüncüsüne ise 02.04.2021 tarihinde Prof. Dr. Kadriye Dilek BACANAK konuk oldular. 30.04.2021 tarihinde düzenlenecek olan bir sonraki konferans etkinliğine ise Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zekiye Müge TAVİL konuk olacaktır.

Konferanslarda sunum yapan öğretim üyelerimiz ve oturum yöneticilerimiz başta olmak üzere, düzenlenen etkinliklere katılım sağlayan tüm konuklara Gazi Eğitim Fakültesi Yönetimi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.