Salı Konferansları Kapsamında Prof. Dr. Hüseyin ELMAS’ın Konuşmacı Olduğu; “Türk Resminde Değişme ve Yenileşme” Konulu Çevrim İçi Konferans Düzenlendi
19 Nisan 2021 | 14:19

Dekanlığımızın belirli aralıklarla düzenlemiş olduğu Salı konferansları serisinin on birincisine; Gazi Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Reşim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Prof. Dr. Hüseyin ELMAS konuk oldu. Konferansa Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın yanı sıra Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın kısa açılış konuşmalarının ardından başlayan ve oturum yöneticiliğini Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Elif DEMİR’in üstlendiği “Türk Resminde Değişme ve Yenileşme” konulu konferansta; Türk resminin yaklaşık 2500 yıllık süreçte hangi aşamalardan geçtiği, değişimi ve gelişimi üzerinde duruldu. Kapanış konuşmasını Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı konferans, katılımcılardan büyük ilgi gördü.

Konferansın video kaydı için tıklayınız.