İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazlı GÜNGÖR’ün Konuşmacı Olduğu “Friday Talks” Konferans Serisinin Beşincisi Düzenlendi
27 Mayıs 2021 | 15:06

Dekanlığımızın katkılarıyla, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı tarafından belirli aralıklarla gerçekleştirilen; öğretim üyeleri, lisans ve lisansüstü öğrenciler tarafından ilgiyle takip edilen “Friday Talks” etkinliklerinin beşincisi düzenlendi. Oturum yöneticiliğini, Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Merve ÖKSÜZ ZEREY’in üstlendiği “Friday Talks-5” etkinliğine, Fakültemiz Yabancı Diller Eğitimi Bölümü, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazlı GÜNGÖR konuk oldu. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serkan KOŞAR, İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Paşa Tevfik CEPHE, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, küresel salgın döneminin eğitim-öğretime olan olumsuz etkilerinden bahsederek, yönetim olarak sorunları aşma yönünde azami düzeyde gayret sarf ettiklerini, öğrencilerin ve öğretim elemanlarının sağlığını öncelediklerini ve bu süreçte düzenlenen bu tarz çevrim içi etkinliklerin önemine vurgu yaptığı konuşmasının sonunda, başta Doç. Dr. Nazlı GÜNGÖR, İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Paşa Tevfik CEPHE ve Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ olmak üzere, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konferansın kapanış konuşmasını yapan Gazi Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ,  İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazlı GÜNGÖR ve İngiliz Dili ve Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Paşa Tevfik CEPHE ve  konferansa katılım sağlayan öğretim üyeleri ile öğrencilere  teşekkür etti.

 

background image