Salı Konferanslarının On Beşincisine; “TÜBİTAK Projeleri Değerlendirme Sürecinde Panelistlerin Sıkça Vurgu Yaptıkları Negatif Hususlar” Konulu Sunumuyla Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih ÇEPNİ Konuk Oldu
27 Mayıs 2021 | 15:20

Fakültemizin belirli aralıklarla düzenlediği Salı Konferanslarının on beşincisine; “TÜBİTAK Projeleri Değerlendirme Sürecinde Panelistlerin Sıkça Vurgu Yaptıkları Negatif Hususlar” konulu sunumuyla Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih ÇEPNİ konuk oldu. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansa; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katılım sağladı. Konferansın oturum yöneticiliğini, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Gamze DELİOĞLU üstlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, üniversitelerin proje geliştirme misyonunun altını çizerek, üniversitelerde geliştirilen projelerin toplumların kalkınmasındaki önemi üzerinde durduğu ve yönetim olarak bu konuya özel bir önem verdiklerine vurgu yaptığı konuşmasının sonunda, başta konuk olan Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih ÇEPNİ ve Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olmak üzere, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Prof. Dr. Salih ÇEPNİ konuyu; proje geliştirme süreçlerine yeni başlayan araştırmacılara yönelik olarak yaptığı genel bilgilendirmeler ve panel değerlendirmelerinde yaşadıkların deneyimlerini yansıttığı iki ana bölümde başlık altında ele aldı. Prof. Dr. Salih ÇEPNİ, konuşmasının ikinci bölümünde yıllardır katıldığı panel değerlendirme süreçlerinde gözlemlediği ve not aldığı önemli eksikliklere değinerek, panelistlerin hassasiyetle üzerinde durduğu değerlendirme ölçütleri hakkında katılımcılara çok değerli bilgiler verdi

Çevrim içi platform yanında eş zamanlı olarak YouTube platformundan da canlı olarak yayımlanan etkinlik, sunumun ardından devam eden soru-cevap kısmı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı kapanış ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

Konferansın video kaydı için tıklayınız...

background image