Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Tarafından Düzenlenen Doç. Dr. Osman ÇAYDERE Grafik Atölyesi: “Yeni-NormART” Çevrim İçi Mezuniyet Sanal Sergisinin Açılışı Yapıldı
31 Mayıs 2021 | 14:35

Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Doç. Dr. Osman ÇAYDERE Grafik Atölyesi ‘Yeni-NormART’ Mezuniyet Sanal Sergisi” düzenlendi. Sanal serginin açılışı; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meliha YILMAZ, Resim-İş Eğitimi Öğretim Üyesi ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Osman ÇAYDERE, Öğretim Üyeleri ve öğrencilerin katılımlarıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Sergi, öğrencilerin eğitim süresince kaydettiği görüntülerden oluşan bir hatıra videosu, yazının tarihçesinin anlatıldığı kronoloji şeridi, kurumsal kimlik tasarımları, sosyal içerikli afişler, önemli günler anısına düzenlenmiş video klipler, sesli kitaplar, animasyonlar, ambalaj tasarımları ve UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan eserlerimizin, değerlerimizin konu edildiği pul tasarımlarından oluşan eserlerin çevrim içi sergilenmesiyle sona erdi.

Yeni-NormART Çevrim İçi Mezuniyet Sanal Sergi videosunu izlemek için tıklayınız.