Gazi Teknopark Yönetimi Tarafından Fakültemizin Akademik Personeline Yönelik “Teknopark Tanıtım Semineri” Düzenlendi
3 Haziran 2021 | 15:43

Gazi Teknopark Yönetimi tarafından 3 Haziran 2021 Perşembe günü 11.00 – 12.00 saatleri arasında Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim elemanlarına yönelik olarak “Teknopark Tanıtım Semineri” düzenlendi. Çevrim içi platform aracılığıyla düzenlenen etkinlikte, akademisyenler için Gazi Teknopark’ta şirket kurma süreçleri ve avantajları, Gazi Teknopark’ın sağladığı idari ve nitelikli hizmetler konularında farkındalığın artırılmasını sağlamak amacıyla bilgilendirmeler yapıldı.

Konferansa; Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Gazi Teknopark personeli ve öğretim elemanlarımız katılım sağladı. Etkinlik, Teknopark Yönetimi tarafından yapılan sunumun ardından devam eden soru-cevap kısmı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı kapanış ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.