Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Tarafından “Doç. Dr. Birsen JELEN Piyano Sınıf Konseri” Dinletisi Çevrim İçi Ortamda Paylaşıldı
4 Haziran 2021 | 12:21

Üniversitemiz Gazi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı tarafından, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğrencilerinin piyano kayıtlarından oluşturulan “Doç. Dr. Birsen JELEN Piyano Sınıf Konseri” dinletisi; Fakültemizin Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ile Doç. Dr. Serkan KOŞAR’ın hazır bulunduğu, öğretim üyeleri ve öğrencilerimizin katılım sağladığı çevrim içi platformda paylaşıldı.

“Doç. Dr. Birsen JELEN Piyano Sınıf Konseri” dinletisinin bitiminde söz alan Fakültemizin Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ile Doç. Dr. Serkan KOŞAR; küresel salgın döneminde uzaktan eğitim sürecinin getirdiği kısıtlı olanaklar içerisinde gösterdikleri çabalar için Doç. Dr. Birsen JELEN’e ve öğrencilerine, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığına teşekkürlerini sundular.