Coğrafya Öğretimine Yönelik Çevrim İçi Eğitim Seminerlerinin Üçüncüsünde Sanal Gerçeklik Uygulamaları Ele Alındı
7 Haziran 2021 | 15:29

Dekanlığımızın desteğiyle, Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı tarafından 04.06.2021 tarihinde “Coğrafya Öğretiminde Sanal Gerçeklik Uygulamaları” konulu eğitim semineri düzenlendi.

Coğrafya öğretimine yönelik olarak düzenlenen çevrim içi eğitim seminerleri dizisinin üçüncüsü; Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ile Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI’nın açılış konuşmalarıyla başladı.

Açılış konuşmalarının ardından, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Uzmanı Erkan DÜNDAR, öğretmenlere ve öğretmen adaylarına Coğrafya öğretiminde kullanılabilecek sanal gerçeklik uygulamaları örnekleri eşliğinde bilgiler verdi.

Eğitim; sunumun ardından devam eden soru-cevap kısmı ve Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ülkü ESER ÜNALDI’nın kapanış konuşmalarıyla sona erdi.

Düzenlenen üçüncü eğitim programına ait video kaydı için tıklayınız.

7 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenen ve aşağıda afişi görülen ilk eğitim seminerinde öğretmen adaylarına yönelik bir eğitim programı düzenlenmişti. Alttaki linki tıklayarak, ilgili eğitimin video kaydına ulaşabilirsiniz.

https://gef.gazi.edu.tr/posts/view/title/ogretmen-adaylari-icin-cografya-ogretiminde-3b-uygulamalari-konulu-cevrim-ici-egitim-semineri-duzenlendi-277564

21 Mayıs 2021 tarihinde düzenlenen ve aşağıda afişi görülen ikinci eğitim seminerinde ise öğretmenlere yönelik bir eğitim programı düzenlenmişti. Alttaki linki tıklayarak, ilgili eğitimin video kaydına ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=Xp6BWYUDJfE

 

background image