“Nanobilim ve Nanoteknoloji: Gelişmeler-Uygulamalar” Konulu Sunumuyla; Bilim Konferanslarının Dokuzuncusuna Prof. Dr. Şakir ERKOÇ Konuk Oldu
10 Haziran 2021 | 09:45

Fakültemizin düzenlediği Bilim Konferansları dizisinin dokuzuncusuna; “Nanobilim ve Nanoteknoloji: Gelişmeler-Uygulamalar” konulu sunumuyla, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şakir ERKOÇ konuk oldu. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansa; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ile Doç. Dr. Serkan KOŞAR, öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katılım sağladı. Konferansın oturum yöneticiliğini ise Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazife Burcu TAKIL üstlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, günümüzün popüler bir konusu olan ve pek çok alanda teknolojik uygulamaları bulunan Nanoteknoloji konusunda vereceği değerli bilgiler için başta programa konuk olan Prof. Dr. Şakir ERKOÇ olmak üzere,  Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığına ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Şakir ERKOÇ sunumunda; ölçme ve teknoloji arasındaki ilişki, ölçüm hassasiyeti, Nanoteknoloji ve Nanobilim ile Nanoteknolojinin çeşitli alanlardaki uygulamalarıyla ilgili olarak katılımcılara bilgiler verdi.

Çevrim içi platform yanında eş zamanlı olarak YouTube platformundan da canlı olarak yayımlanan etkinlik, sunumun ardından devam eden soru-cevap kısmı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı kapanış ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

Konferansın video kaydı için tıklayınız.

background image