Bulgaristan The South-West -Neofit Rilski Üniversitesi Pedagoji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sofia DERMENDZHIEVA’nın Konuşmacı Olarak Katıldığı “Proaktif Öğrenme Ortamları” Konulu Etkinlik Gerçekleştirildi
25 Haziran 2021 | 11:37

Fakültemiz Sınıf Eğitimi Ana Bilimi Dalı Başkanlığı tarafından “Proaktif Öğrenme Ortamları” konulu çevrim içi etkinlik düzenlendi. Etkinliğin oturum yöneticiliğini Gazi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA yaptı. Bulgaristan The South-West -Neofit Rilski Üniversitesi Pedagoji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sofia DERMENDZHIEVA’nın konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe; Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Temel Eğitim Bölüm Başkanı ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Rabia SARIKAYA, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. 

Programın açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Rabia SARIKAYA, daha önce Erasmus (+) uluslararası hareketlilik programları kapsamında daha önce Kasım ayı içerisinde fakültemizde misafir ettikleri Doç. Dr. Sofia DERMENDZHIEVA ve Prof. Dr. Gergena DYANKOVA’ya,  Dekanlığımıza ve GUZEM, basın ve diğer birimlerde emeği geçenlere teşekkür etti.

Prof. Dr. Rabia SARIKAYA’nın açılış konuşmasının ardından konuşmasına başlayan Doç. Dr. Sofia DERMENDZHIEVA sunumunda; proaktif öğrenme ortamlarının neler içerdiği, önemi ve gerekliliği, okullarda uygulanması konularında üç ana başlık altında sunumunu tamamladı. Sunumun ardından soru-cevap kısmına geçildi.

Programın kapanış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ; başta Bulgaristan The South-West -Neofit Rilski Üniversitesi Pedagoji Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sofia DERMENDZHIEVA ve Prof. Dr. Gergena DYANKOVA olmak üzere, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığına, etkinliğin çevirmenliğini üstlenen Belgin DORUK ve Sibel HACIBEKİR’e, teknik destek sağlayan ekibe, katılım sağlayan öğretim üyelerine ve öğrencilere teşekkür etti. 

 

background image