Prof. Dr. Meliha YILMAZ Resim Anasanat Atölye Öğrencileri “Nüans 109” Çevrim İçi Mezuniyet Sanal Sergisinin Açılışı Yapıldı
18 Haziran 2021 | 11:23

Fakültemizin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı tarafından “Prof. Dr. Meliha YILMAZ Resim Anasanat Atölye Öğrencileri ‘Nüans 109’ Mezuniyet Sanal Sergisi” düzenlendi. Sergi açılış programının takdimi; Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Kürşat AZILIOĞLU tarafından yapıldı.

Sanal serginin açılışı; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Rektörlük Sosyal İşler Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Selami CANDAN, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meliha YILMAZ, Resim-İş Eğitimi Öğretim Üyesi ve Güzel Sanatlar Eğitimi Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Osman ÇAYDERE, öğretim üyeleri ve öğrencilerin katılımlarıyla çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Program; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ve Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meliha YILMAZ’ın açılış konuşmalarının ardından, mezun öğrenciler adına söz alan Elif Sude ÖZBEK’in konuşmasıyla devam etti. Çevrim içi sanal sergi açılış programı,  öğrencilerin görüntülerden oluşan bir hatıra videosu ile yıl boyu çalışmaları sonucunda oluşan resimlerin bir araya getirilmesinden oluşan ve beğeniyle izlenen video gösterimleriyle sona erdi.

Nüans 109 Çevrim İçi Mezuniyet Sanal Sergi videosunu izlemek için tıklayınız.