Prof. Dr. Nurdan KALAYCI’nın Konuşmacı Olduğu “Üniversitelerde Eğitim-Öğretim Mükemmeliyet Merkezleri” Konulu Çevrim İçi Konferans Düzenlendi
22 Haziran 2021 | 14:08

Üniversitemizin 95. kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında, Dekanlığımızın katkılarıyla “Üniversitelerde Eğitim-Öğretim Mükemmeliyet Merkezleri” başlıklı çevrim içi etkinlik düzenlendi. Etkinlikte davetli konuşmacı olarak Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurdan KOLAYCI konuk oldu. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansa; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, öğretim üyeleri ve öğrencilerimiz katılım sağladı. Konferansın oturum yöneticiliğini, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Elif DEMİR üstlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, üniversitelerin kalite süreçlerine olumlu katkıda bulunabileceği düşünülen Eğitim-Öğretim Mükemmeliyet Merkezleri hakkında vereceği değerli bilgilerden dolayı başta Prof. Dr. Nurdan KOLAYCI ve Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ olmak üzere, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Çevrim içi platform yanında eş zamanlı olarak YouTube platformundan da canlı olarak yayımlanan etkinlik, sunumun ardından devam eden soru-cevap kısmı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı kapanış ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

Konferansın video kaydı için tıklayınız.

background image