Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur ÜNAL’ın Davetli Konuşmacı Olduğu; “Arşivcilik Tarihimiz ve Arşivlerimiz” Konulu Çevrim İçi Konferans Düzenlendi
30 Haziran 2021 | 09:34

Fakültemizin belirli aralıklarla düzenlediği Salı Konferansları dizisinin on yedincisine; “Arşivcilik Tarihimiz ve Arşivlerimiz” konulu sunumuyla Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur ÜNAL konuk oldu. Çevrim içi olarak gerçekleştirilen konferansa; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Serkan KOŞAR, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım sağladı. Konferansın oturum yöneticiliğini, Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Gamze DELİOĞLU üstlendi.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Gazi Üniversitesinin 95. kuruluş yılı münasebetiyle üniversite genelinde çok çeşitli bilimsel ve kültürel etkinlikler düzenlendiğini, Gazi Eğitim Fakültesinin düzenlediği Salı Konferanslarının da bu kapsamda devam ettiğini hatırlattı. Bu bağlamda, arşivcilik konusunda en yetkili ağız olarak kıymetli bilgiler vermek üzere konferans davetini kabul eden Prof. Dr. Uğur ÜNAL ile etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Çevrim içi platform yanında eş zamanlı olarak YouTube platformundan da canlı olarak yayımlanan etkinlik, sunumun ardından devam eden soru-cevap kısmı ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı kapanış ve teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

Konferansın video kaydı için tıklayınız.

background image