Gazi Eğitim Fakültesi Danışma Kurulu Üyeleri Gazi Kültür Merkezinde Bir Araya Gelerek Yıllık Değerlendirme Toplantısını Yaptı
1 Temmuz 2021 | 14:48

Gazi Eğitim Fakültesi Danışma Kurulunun yıllık değerlendirme toplantısı,  Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin ev sahipliğinde, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR’ın da katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gazi Kültür Merkezinde yapılan toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa SAFRAN, Cumhurbaşkanlığı Güvenlik ve Dış Politikalar Kurulu Prof. Dr. Mehmet Akif KİREÇCİ, Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanı Prof. Dr. Uğur ÜNAL, Talim ve Terbiye Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahri ATA, Ankara İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hayati KOCA ile Fakültemiz Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Ahmet ARIKAN, Prof. Dr. Hayati AKYOL, Prof. Dr. Muhammet KOÇAK, Prof. Dr. Rabia SARIKAYA, Prof. Dr. Sadık ÖZÇELİK ve Doç. Dr. İbrahim Ethem POLAT katılım sağladılar.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, toplantının açış konuşmasında katılım davetini kabul etmelerinden dolayı, Danışma Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Daha sonra göreve geldikten sonra Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın desteğiyle yapmış oldukları hizmet ve faaliyetlerle ilgili olarak detaylı bir sunum yaptı.

Sunumun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın takdimiyle söz alan Danışma Kurulu Üyelerinin çeşitli konulardaki görüş, öneri ve temennilerini sunmalarıyla toplantı tamamlandı.

 

 

background image