Dijital Hikâye Anlatımı (Digital Story Telling) ile Erken Matematik Öğreniminde Teknolojiyi Kullanıyoruz
24 Ağustos 2021 | 09:38

TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında gerçekleştirilen ve Üniversitemiz ile Aksaray Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen “Dijital Hikâye Anlatımı (Digital Story Telling) ile Erken Matematik Öğreniminde Teknolojiyi Kullanıyoruz” adlı projenin açılışı, Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Koşar, Temel Eğitim Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rabia Sarıkaya, Proje Yürütücüsü Prof. Dr. İlkay Ulutaş, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne atandığı günden beri projelere büyük önem verdiklerini belirterek, bu konuyla ilgili gerekli çalışmaları çok hızlı bir şekilde yaptıklarını kaydetti. Üniversitemizin kuruluşunun 95. yılı dolayısıyla birçok etkinlik, proje ve çalışmanın hayata geçirildiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, çalışmalarıyla destek veren tüm akademik ve idari personele teşekkür etti. Konuşmasının sonunda kendisinin de Gazi Eğitim Fakültesi mensubu olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, bu projenin gerçekleşmesinde emeği bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Koşar ise öncelikle “Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi Hocamızın başka bir proje kapsamında il dışında olmasından dolayı, sizlere kendisinin de selam ve saygılarını iletiyorum.” sözleriyle konuşmasına başladı ve “TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamalarında yenilik ve yenilikçi yaklaşımlar ile kastedilen, eğitimde karşılaşılan problemlerin çözümüne yönelik ulusal ve uluslararası güncel, yeni yaklaşım, strateji, yöntem ve tekniklerdir” dedi. Gerçekleştirilen projenin yenilik ve yenilikçi kavramlarına her anlamda hizmet ettiğini belirten Doç. Dr. Serkan Koşar, konuşmasını şöyle noktaladı: “Her anlamda önce bir misyonu olan Üniversitemiz, ulusal ve uluslararası projeler konusunda da çok iyi bir konumdadır ve her geçen gün daha iyi bir konuma gelmektedir. Bu kapsamda da bizleri bu süreçte daima destekleyen ve yanımızda olan Rektörümüze, projeler konusunda büyük bir özveriyle çalışan tüm birimlerimize ve hocalarımıza şükranlarımı sunuyorum.”

Daha sonra Proje Yürütücüsü Prof. Dr. İlkay Ulutaş projenin tanıtım sunumunu gerçekleştirdi, sonrasında ise Projede Görevli Prof. Dr. Ebru Kılıç Çakmak tarafından teşekkür konuşması yapıldı.

Programın açılış töreni çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

-1

-1

 

Dijital Hikâye Anlatımı -1 Dijital Hikâye Anlatımı -1 Dijital Hikâye Anlatımı -1 Dijital Hikâye Anlatımı -1
background image