Doğadan Öğreniyorum: Okul Öncesi Öğretmenleri Doğa Temelli Öğrenme Ortamları Tasarlıyor
24 Ağustos 2021 | 09:40

TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında Üniversitemiz ev sahipliğinde, Milli Eğitim Bakanlığı, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Yozgat Bozok Üniversitesi iş birliği çerçevesinde gerçekleştirilen “Doğadan Öğreniyorum: Okul Öncesi Öğretmenleri Doğa Temelli Öğrenme Ortamları Tasarlıyor” adlı projenin açılış töreni yapıldı. Gazi Konser Salonunda yapılan programa Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Gazi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Serkan Koşar, Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Osman Çimen, öğretim üyeleri, konuklar ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Üniversitemizin kuruluşunun 95. yılı dolayısıyla birçok etkinlik, proje ve çalışmanın hayata geçirildiğini belirterek, çalışmalarıyla destek veren tüm akademik ve idari personele teşekkür etti. Konuşmasının sonunda kendisinin de Gazi Eğitim Fakültesi mensubu olduğunu vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, bu projenin gerçekleşmesinde emeği bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Açılışta konuşan Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Osman Çimen, “Geçtiğimiz günlerde yaşadığımız doğal afetler bizleri çok üzdü. Gerçekleştirdiğimiz bu projemiz 10 gün sürecek ve öğretmenlerimizle birçok etkinlik düzenleyeceğiz” dedi. Projelerinin bir doğa etkinliği olduğunu anlatan Doç. Dr. Osman Çimen, konuşmasını şöyle tamamladı: “Çocuklar bizler için çok önemli. Projemizdeki amaç okul öncesi öğretmenlerimize doğayı eğitimlerde kullanabilmelerini sağlamaktır. Bu vesile ile projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış töreni, topluca çekilen fotoğraf ile sona erdi.

 

Doğadan Öğreniyorum:-1 Doğadan Öğreniyorum:-1 Doğadan Öğreniyorum:-1 Doğadan Öğreniyorum:-1
background image